• Vondellaan 10, 3818 WP Amersfoort    
  • 033 - 465 0712    
  • receptie@lichtdentist.nl    
  • Maandag t/m Vrijdag 9:00 - 17:00

Ons Team


Over L.I.C.H.T. Dentist

Een hecht team met vakbekwame mensen met ieder haar of zijn specialiteiten.

Onze historie gaat al bijna meer dan dertig jaar terug. In 1986 startte Henriette Bouwman een tandartsen c.q. mondhygiëne praktijk die veel deed voor de angstige patiënt gevestigd in Amersfoort. Onze uitgebreide passie voor het vak ging al snel uit naar de verfijning. We waren één van de eerste praktijken die mondhygiëne behandelingen deden met laser.

We waren ook continue aan het investeren in nieuwe ontwikkelingen binnen de tandheelkunde en upgrading van expertise en zijn daardoor uitgegroeid tot een gerenommeerde kliniek.

Onze kliniek is op dit moment zich steeds meer gaan concentreren op de laser en is inmiddels uitgegroeid tot een laser centrum voor Implantologie en parodontologie en hogere tandheelkunde wat inhoudt dat wij verder kijken dan alleen maar het gebit… Uiteraard is deze tandheelkundige praktijk nog altijd ook toegankelijk voor reguliere tandheelkunde, biologische tandheelkunde alsook orthodontie en parodontiebehandelingen en kindertandheelkunde.

We kunnen wel stellen dat de kwaliteit in de loop van de jaren door onze behandelaars en stafmedewerkers en ondersteunend personeel alleen maar beter is geworden en we streven continue naar verbetering. We laten niet graag iets aan toeval over. Eigen personeel als ook hun vriendenkring of familie wordt regelmatig in de praktijk behandeld. Een perfect resultaat kan volgens ons alleen gerealiseerd worden als je alles in eigen hand hebt. We hebben dan ook de meest noodzakelijke specialisten en disciplines in eigen huis.

Het kiezen van welke specialist het beste bij u past is nooit handig. We nodigen u dan ook uit voor een persoonlijk consult. We willen u namelijk leren kennen, horen wat uw problemen zijn, dan vervolgens kijken hoe we u het beste van dienst kunnen zijn. Op deze website hopen we dat u ons al een beetje leert kennen. Onze persoonlijke benadering zult u toch aan den lijve moeten ondervinden. Bel gerust voor een afspraak of stuur een mailtje.

 

Graag stellen wij ons voor;

Ons vaste team bestaat uit

Henriëtte Bouwman Dietrich

Is deze praktijk begonnen in 1985. Studie: aan de vrije universiteit van Amsterdam. Zij heeft zich gespecialiseerd in lasertechniek, het parodontium, en diagnose. Zij heeft daarnaast orthomoleculaire geneeskunde gestudeerd. Tevens ontwikkelaar van praktijk in Sint Maarten, alwaar zij ook actief is in het tandheelkundig forum.

Tandarts / Praktijkhouder
Dokter snurk

Cees Bouwman

Opleidingen; Studie medicijnen in Leiden, Economie aan de Havard University Amerika, daarnaast de nodige specialisaties zoals forensisch arts, bedrijfsarts, en psychiatrie… binnen onze kliniek zal deze duizendpoot zich bezig houden met lachgas behandelingen en de anti snurk behandelingen. En zal ieder angstige patient met veel begrip en respect behandelen.

Swati Predan

Een zeer kundige tandarts met veel specialisaties deze alles kunner heeft naast haar opleiding voor tandheelkunde zich gespecialiseerd in de parodontologie en implantologie… zij is cum laude afgestudeerd aan de universiteit in India waar zij veel onderzoek heeft gedaan. Daarnaast heeft zij haar kunnen bij de universiteit in Amsterdam bevestigd.. zij is ervaren met de laserbehandelingen. Ze heeft haar opleiding in India 10 jaar geleden afgerond… Ook heeft ze publicaties geschreven over de verschillende wetenschappelijke onderzoeken die zij heeft gedaan inzake parodontologie in combinatie met laser. Zij is een uiterst vriendelijke en ontwikkelde Parodontoloog en Implantoloog die zich graag verdiept en verrijkt in haar vak.

Parodontoloog, Implantoloog, Tandarts
Tandarts / Endodontoloog

Hadi Rihan

Hadi heeft jaren zijn endodontologische praktijk in Syrië gehad. Door de huidige situatie heeft hij ook naar het westen moeten vluchten. Hadi heeft jaren met de lasers gewerkt zoals wij die kennen. Om die reden is hij bij ons komen werken en leert ons veel over hoe de laser behandelingen uit te voeren bij een wortelkanaalbehandeling. Hadi spreekt vloeiend Nederlands en heeft les gegeven in Leuven aan de universiteit  hoe zenuwbehandelingen te doen met laser. Hadi is een buitengewoon empatisch en vriendelijk persoon die begrijpt wat angst is. Hij zal u met alle egards behandelen. Hij zal de behandelingen uitvoeren met laser.

Eva de Zanger

Tandarts Eva heeft meer dan 20 jaren ervaring in de tandheelkunde alle aspecten binnen de tandheelkunde zijn voor haar bekend en doet ze met veel enthousiasme. Ze heeft 5 jaar ervaring als kindertandarts en het behandelen van angstige patiënten. Ze is enthousiast kordaat en kent haar vak tot in de puntjes .Zij specialiseert zich op dit moment op het gebied van knars problemen in de mond, en al de problemen die daaruit volgen.

Tandarts
Tandarts

Sheila

Na jarenlang een eigen praktijk te hebben gehad heeft Sheila besloten deze te verkopen en zich bij een groepspraktijk te voegen. Deze buitengewone vriendelijk en attente tandarts neemt de tijd voor de patiënt om duidelijk uit te leggen wat volgens haar zou moeten gebeuren… haar werk is zeer verfijnd en zorgvuldig… haar vriendelijkheid zorgt ervoor dat iedere angst patiënt zich op zijn/haar gemak voelt.

Jesus Gil Manjón

In 2009 is hij afgestudeerd als tandarts aan de universiteit van Madrid. Inmiddels is hij ruim 10
jaar werkzaam als tandarts in Nederland en kan hij zeggen dat hij zijn plek hier gevonden heeft.
De afgelopen jaren heeft hij verschillende cursussen gevold in onder andere endodontologie en
implantologie. Hij is erg enthousiast over al deze specialiteiten maar toch merk hij dat er één
specialisme is waar hij het meeste affiniteit mee heeft, namelijk orthodontie.
Op dit moment is hij zich hierin aan het specialiseren.

Tandarts
Preventie asssistente

Daniella Gregio

Een geweldige allround assistente die na het behalen van haar diploma zich nog extra gespecialiseerd heeft in preventie. Zij zal u altijd vriendelijk te woord staan en begeleiden gedurende het gehele proces van intake tot nazorg. Met als extra aanvulling het behandelen van angstige patiënten. Naast dat zij allround tandartsassistente is is zij tevens ook ortho-assistente met meer dan 20 jaar ervaring en is alsof dit al niet genoeg is ook nog tandtechnieker met specialisatie het maken van protheses, kortom een schaap met 5 poten….

Valentina

Valentina is een uiterst vriendelijke en zorgvuldige tandartsassistente die er voor zorgt draagt dat iedere tandarts goed geassisteerd wordt. Zij heeft net haar MBO4 opleiding afgerond en is na een stage periode onze vaste kracht geworden. In principe werkte ze al jaren bij ons waardoor we een goed beeld kregen hoe ze werkte. We zijn uiterst blij met deze loyale en vriendelijke assistente.

Tandartsassistente en omloopassistente
Stagiaire tandartsassistente en omloopassistente

Christina Aldany

Deze uiterst vriendelijk en zeer gemotiveerde stagiaire zorgt voor een goed opgeruimde praktijk. Zij is zeer leergierig en zal er alles aan doen om de patient tevreden te stellen. Wij zijn zeer content met Christina.

Siebe Langevoort

Deze HBO’er met als studie economie en controller beschikt over ongekend veel kwaliteiten, afgezien dat zij binnen de praktijk onze boekhoudster is, verdiept zij zich ook met veel enthousiasme in de ondersteuning en de voortgang binnen de praktijk, ze is een uiterst grondig en precies en niets ontgaat haar het gehele complete administratieve gedeelte beheerst…. Siebe is een zeer waardevolle kracht binnen onze praktijk, die haar roertje weet recht te houden.

Boekhouder
Boekhouder

Walter Sodderland

Walter is als patiënt bij lichtdentist binnen gekomen… na een zeer positief gesprek hebben wij besloten Walter toe te voegen aan ons team. Walter is van origine boekhouder en heeft bij verschillende bedrijven als zodanig gewerkt. Wij zijn blij met Walter en hij zal het administratieve alsook het boekhoudkundig gedeelte samen met Siebe gaan ondersteunen

Heeft u een vraag, of wilt u patiënt bij ons worden?

Neem vrijblijvend contact met ons op