• Vondellaan 10, 3818 WP Amersfoort    
  • 033 - 465 0712    
  • receptie@lichtdentist.nl    
  • Maandag t/m Vrijdag 9:00 - 17:00

Ons Team


Over L.I.C.H.T. Dentist

Een hecht team met vakbekwame mensen met ieder haar of zijn specialiteiten.

Onze historie gaat al bijna meer dan dertig jaar terug. In 1986 startte Henriette Bouwman een tandartsen c.q. mondhygiëne praktijk die veel deed voor de angstige patiënt gevestigd in Amersfoort. Onze uitgebreide passie voor het vak ging al snel uit naar de verfijning. We waren één van de eerste praktijken die mondhygiëne behandelingen deden met laser.

We waren ook continue aan het investeren in nieuwe ontwikkelingen binnen de tandheelkunde en upgrading van expertise en zijn daardoor uitgegroeid tot een gerenommeerde kliniek.

Onze kliniek is op dit moment zich steeds meer gaan concentreren op de laser en is inmiddels uitgegroeid tot een lasercentrum voor Implantologie en Parodontologie en hogere tandheelkunde wat inhoudt dat wij verder kijken dan alleen maar het gebit. Uiteraard is deze tandheelkundige praktijk nog altijd ook toegankelijk voor reguliere tandheelkunde, biologische tandheelkunde als ook orthodontie en parodontiebehandelingen en kindertandheelkunde.

We kunnen wel stellen dat de kwaliteit in de loop van de jaren door onze behandelaars, stafmedewerkers en ondersteunend personeel alleen maar beter is geworden en we streven continue naar verbetering. We laten niet graag iets aan het toeval over. Eigen personeel als ook hun vriendenkring of familie wordt regelmatig in de praktijk behandeld. Een perfect resultaat kan volgens ons alleen gerealiseerd worden als je alles in eigen hand hebt. We hebben dan ook de meest noodzakelijke specialisten en disciplines in eigen huis.

Het kiezen van welke specialist het beste bij u past is nooit handig. We nodigen u dan ook uit voor een persoonlijk consult. We willen u namelijk leren kennen, horen wat uw problemen zijn, dan vervolgens kijken hoe we u het beste van dienst kunnen zijn. Op deze website hopen we dat u ons al een beetje leert kennen. Onze persoonlijke benadering zult u toch aan den lijve moeten ondervinden. Bel gerust voor een afspraak of stuur een mailtje.

 

Graag stellen wij ons voor:

Ons vaste team bestaat uit

Henriëtte Bouwman Dietrich

Is deze praktijk begonnen in 1985. Studie: aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Zij heeft zich gespecialiseerd in lasertechniek, het parodontium en diagnose. Zij heeft daarnaast orthomoleculaire geneeskunde gestudeerd. Tevens ontwikkelaar van een praktijk in Sint Maarten, alwaar zij ook actief is in het tandheelkundig forum. Henriette volgt de Masteropleiding Laser dentistry in Rome.

Praktijkhouder

Swati Predan

Een zeer kundige tandarts met veel specialisaties. Deze alleskunner heeft zich naast haar opleiding voor tandheelkunde gespecialiseerd in de parodontologie en implantologie. Zij is cum laude afgestudeerd aan de Universiteit in India waar zij veel onderzoek heeft gedaan. Daarnaast heeft zij haar kunnen bij de Universiteit in Amsterdam bevestigd. Zij is ervaren met de laserbehandelingen. Ze heeft haar opleiding in India 10 jaar geleden afgerond. Ook heeft ze publicaties geschreven over de verschillende wetenschappelijke onderzoeken die zij heeft gedaan inzake parodontologie in combinatie met laser. Zij is een uiterst vriendelijke en ontwikkelde parodontoloog en implantoloog die zich graag verdiept en verrijkt in haar vak.

Parodontoloog, Implantoloog, Tandarts
Tandarts

Janbart Rierink

Janbart is een zeer ervaren tandarts die het klappen van de zweep kent. Hij zal zich bezighouden met het complexe prothese werk en frames. Daarnaast kunt u uiteraard ook bij hem terecht voor tandheelkundige behandelingen. Janbart is een vriendelijk en toegankelijk persoon waardoor u zich snel op uw gemak voelt bij hem.

Eva de Zanger

Tandarts Eva heeft meer dan 20 jaren ervaring in de tandheelkunde. Alle aspecten binnen de tandheelkunde zijn voor haar bekend en doet ze met veel enthousiasme. Ze heeft 5 jaar ervaring als kindertandarts en het behandelen van angstige patiënten. Ze is enthousiast, kordaat en kent haar vak tot in de puntjes. Zij specialiseert zich op dit moment op het gebied van knarsproblemen in de mond en al de problemen die daaruit volgen.

Tandarts
Tandarts

Sheila

Na jarenlang een eigen praktijk te hebben gehad, heeft Sheila besloten deze te verkopen en zich bij een groepspraktijk te voegen. Deze buitengewoon vriendelijke en attente tandarts neemt de tijd voor de patiënt om duidelijk uit te leggen wat volgens haar zou moeten gebeuren. Haar werk is zeer verfijnd en zorgvuldig. Haar vriendelijkheid zorgt ervoor dat iedere angstpatiënt zich op zijn/haar gemak voelt.

Jesus Gil Manjón

In 2009 is hij afgestudeerd als tandarts aan de universiteit van Madrid. Inmiddels is hij ruim 10
jaar werkzaam als tandarts in Nederland en kan hij zeggen dat hij zijn plek hier gevonden heeft.
De afgelopen jaren heeft hij verschillende cursussen gevolgd in onder andere endodontologie en
implantologie. Hij is erg enthousiast over al deze specialiteiten, maar toch merkt hij dat er één
specialisme is waar hij het meeste affiniteit mee heeft, namelijk orthodontie.
Op dit moment is hij zich hierin aan het specialiseren.

Tandarts
Preventie asssistente

Daniela Greggio

Een geweldige allround assistente die na het behalen van haar diploma zich nog extra gespecialiseerd heeft in preventie. Zij zal u altijd vriendelijk te woord staan en begeleiden gedurende het gehele proces van intake tot nazorg. Met als extra aanvulling het behandelen van angstige patiënten. Naast dat zij allround tandartsassistente is, is zij tevens ook ortho-assistente met meer dan 20 jaar ervaring. Alsof dit al niet genoeg is, is zij ook nog tandtechnieker met specialisatie het maken van protheses, kortom een schaap met 5 poten.

Valentina

Valentina is een uiterst vriendelijke en zorgvuldige tandartsassistente die er voor zorgt draagt dat iedere tandarts goed geassisteerd wordt. Zij heeft net haar MBO4 opleiding afgerond en is na een stageperiode onze vaste kracht geworden. In principe werkte ze al jaren bij ons waardoor we een goed beeld kregen hoe ze werkte. We zijn uiterst blij met deze loyale en vriendelijke assistente.

Tandartsassistente en omloopassistente
Tandartsassistente en implantologie assistente

Hoda Ghorbani

Deze uiterst vriendelijke en zeer gemotiveerde tandartsassistente en implantologie assistente zorgt voor een goed opgeruimde praktijk en assistentie van onze tandartsen. Zij is zeer precies en zal er alles aan doen om de patiënt tevreden te stellen. Hoda heeft een universitaire opleiding gevolgd in de psychologie. Hierdoor is zij uitermate geschikt om patiënten die ernstige tandartsangst hebben op hun gemak te stellen door middel van haar speciale technieken. Wij zijn zeer content met Hoda.

Siebe Langevoort

Deze HBO’er met als studie Economie en Controller beschikt over ongekend veel kwaliteiten. Afgezien van dat hij binnen de praktijk onze boekhouder is, verdiept hij zich ook met veel enthousiasme in de ondersteuning en de voortgang binnen de praktijk. Siebe is uiterst grondig en precies. Er ontgaat hem niets wat betreft het beheersen van het gehele complete administratieve gedeelte. Siebe is een zeer waardevolle kracht binnen onze praktijk die zijn roertje weet recht te houden.

Boekhouder
Tandartsassistente

Izzy de Jong

Izzy is laatstejaars MBO student Tandartsassistente. Ze is zeer gemotiveerd en heeft veel kennis van het vak. Wij zijn blij dat zij bij ons werkt.

Heeft u een vraag, of wilt u patiënt bij ons worden?

Neem vrijblijvend contact met ons op