• Vondellaan 10, 3818 WP Amersfoort    
  • 033 - 465 0712    
  • receptie@lichtdentist.nl    
  • Maandag t/m Vrijdag 9:00 - 17:00

Kindertandarts in Amersfoort


Onze gevoelige tandjes

Kindertandheelkunde door middel van Lasertechniek.

Wilt u uw kind laten behandelen bij een kindertandarts in Amersfoort? Dan zit u bij ons goed. Onze kindertandarts is gespecialiseerd in de mondzorg voor kinderen. Van baby’s tot tieners, onze kindertandarts heeft de kennis en training om te zorgen voor het groeiende en veranderende gebit van uw kind. Bij L.I.C.H.T. Dentist in Amersfoort begrijpen we hoe belangrijk het is om kinderen op hun gemak te stellen tijdens hun tandartsbezoeken.

Waarom kiezen voor een kindertandarts?

Het voordeel van een kindertandarts gaat verder dan algemene tandheelkunde. Ze zijn speciaal opgeleid om geduldig en begripvol te zijn, vooral met kinderen die misschien bang zijn voor de tandarts. Sommige kinderen kunnen baat hebben bij een bezoek aan een angsttandarts, maar met een kindertandarts wordt de nadruk gelegd op preventie en het creëren van een positieve ervaring. Bovendien, het vroege belang van mondhygiëne wordt benadrukt, zodat uw kind de gewoonte ontwikkelt om goed voor zijn of haar tanden te zorgen vanaf jonge leeftijd. Het doel bij ons is het bevorderen van de mondgezondheid bij kinderen. We begeleiden kinderen om de mondgezondheid te optimaliseren. Preventie, gedragsbegeleiding en indien nodig het behandelen van tandbederf zijn onderdelen van onze aanpak.

Plan nu een afspraak bij ons in

De gezondheid van het gebit van uw kind is essentieel voor zijn of haar algemene welzijn én het leggen van een goede basis nu kan leiden tot een leven lang van goede mondgezondheid. Of uw kind nu zijn of haar eerste tandje krijgt of al een volledige set melktanden heeft, het is de perfecte tijd om een afspraak te maken. Neem contact met ons op en zorg ervoor dat uw kind de beste start krijgt op het gebied van mondzorg. Maak nu een afspraak en kom langs in onze tandartspraktijk.

Heeft u een vraag, of wilt u patiënt bij ons worden?

Neem vrijblijvend contact met ons op