• Vondellaan 10, 3818 WP Amersfoort    
  • 033 - 465 0712    
  • receptie@lichtdentist.nl    
  • Maandag t/m Vrijdag 9:00 - 17:00

Mondhygiëne in Amersfoort


De biologische behandelingen kunnen vele voordelen bieden

✔ Uitstekende tandheelkundige zorg

✔ Persoonlijke aandacht

✔ Breed scala aan diensten

Home » Mondhygiëne in Amersfoort

Neem mondhygiëne serieus en kom gerust langs bij ons in Amersfoort voor een behandeling. Mondhygiëne vormt de hoeksteen van een gezond gebit en een frisse adem. In de moderne tandheelkunde staat preventie centraal, en daarbij speelt dagelijkse mondverzorging een essentiële rol. Bij L.I.C.H.T. Dentist in Amersfoort begrijpen we dat elk gebit uniek is, en daarom zetten we ons in om u te voorzien van persoonlijk advies en begeleiding op het gebied van mondzorg.

Heeft u een vraag over onze mondhygiëne in Amersfoort?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Het belang van mondhygiëne

Een goede mondhygiëne is niet alleen van belang voor uw gebit, maar heeft invloed op uw algehele gezondheid. Onderzoek toont aan dat problemen in de mond, zoals tandvleesontstekingen, een link kunnen hebben met andere gezondheidsproblemen. Door regelmatige tandzorg voorkomt u complicaties en zorgt u voor een gezond milieu in de mond. Speciaal voor de kleintjes is er ook de kindertandarts, die hen op speelse wijze introduceert in de wereld van mondzorg en ze leert hoe belangrijk en leuk mondhygiëne kan zijn.

Kom langs voor een controle

Wacht niet tot er problemen opduiken en kom langs in onze tandartspraktijk. Neem het heft in handen en zorg voor uw gebit. Wilt u advies op maat over uw mondhygiëne of heeft u specifieke vragen over uw gebit? Neem dan contact op met ons deskundig team en maak een afspraak voor een intake of controle. Samen werken we aan een stralende glimlach voor nu en in de toekomst! Bekijk hier onze praktijkregels, indien u vragen heeft over onze voorwaarden.

Heeft u een vraag, of wilt u patiënt bij ons worden?

Neem vrijblijvend contact met ons op