• Vondellaan 10, 3818 WP Amersfoort    
  • 033 - 465 0712    
  • receptie@lichtdentist.nl    
  • Maandag t/m Vrijdag 9:00 - 17:00

Tandartspraktijk in Amersfoort


Onze gevoelige tandjes

Onze tandartspraktijk in Amersfoort is uitgerust met de nieuwste technologieën en onze deskundige tandartsen zetten hun kennis en ervaring in om u de beste zorg te bieden. De tandartsen bij tandartspraktijk L.I.C.H.T. Dentist in Amersfoort behandelen niet alleen tandheelkundige problemen, maar focussen ze zicht ook op preventie en onderhoud.

De tandartsen in onze tandartspraktijk staan klaar om u te helpen

Wanneer u bang bent voor de tandarts wilt u natuurlijk de beste praktijk met deskundige tandarts vinden, die uw angst serieus nemen. Een goede tandartspraktijk biedt meer dan alleen basiszorg. Onze tandartspraktijk heeft gespecialiseerde tandartsen die zich richten op verschillende aspecten van mondgezondheid. Denk aan:

Bij onze praktijk worden de meeste behandelingen uitgevoerd met een laser en vindt u de beste tandarts om u te helpen.

Maak gebruik van onze diensten

Voor de beste tandarts of tandartsen komt u lang in onze praktijk nabij Amersfoort. Een bezoek aan de tandarts kan spannend zijn, maar bij onze praktijk met de beste tandartsen staat uw comfort centraal. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van angstige patiënten. Met moderne technieken en een vriendelijke benadering zorgen zij ervoor dat u zich op uw gemak voelt tijdens uw bezoek. In onze tandartspraktijk staat klantgerichte service centraal. Bij ons bent u verzekerd van  hoogstaande tandzorg.

Heeft u een vraag, of wilt u patiënt bij ons worden?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Meld u aan als patiënt

Wanneer het om uw glimlach gaat, neem dan geen genoegen met minder dan het beste. Maak een afspraak bij onze tandartspraktijk en ervaar zelf de voordelen van een behandeling bij de beste tandarts. Uw glimlach verdient niets minder dan het allerbest. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende controle bij onze tandartspraktijk en maak kennis met ons team aan tandartsen. Voor tandheelkunde zit u bij onze tandartspraktijk goed.